Kissalan kuulumisia

Caro synnytti sijoituskodissaan 10.8 neljä pentua. Synnytys sujui nopeasti ja Caro emo hoitaa pentuja hienosti. Pentueessa on yksi uros ja neljä naarasta, värit tarkentuvat myöhemmin. Naaraspennut ovat joka tapauksessa "jonkin sortin" kilpikonnanaamioita. Vaihtoehtoja tässä pentueessa on sen verran paljon, että en vielä uskalla lähteä arvailemaan.

Myös kotona olevat tytöt Etna ja Aava ovat molemmat astutettu. Nyt odotellaan tiineyksien varmistumista. Mikäli astutukset ovat onnistuneet pentuja on odotettavissa loka-marraskuun vaihteessa.

Paljon on taas ehtinyt tapahtua sitten viimekertaisen päivityksen. Hilma (Lofanna Fransesca) sai kaksi pentua 14.5. Molemmat ovat sinitabbynaamioita, uros ja naaras. Pennut ovat tänään jo 7 viikkoa ja vauhtia alkaa löytyä! Leikkimistä harjoitellaan kovasti ja ruokailu ja hiekkalaatikkotouhut sujuvat jo mainiosti. Myös nimet on annettu eli pennut ovat tyttö Ifigeneia ja poika Infinite. Tyttöpentu etsii sijoituskotia Tampereen seudulta. Poikapentu on varattavissa sopivaan kotiin. Tällä hetkellä se näyttää hyvän tyyppiseltä ja valkoiset osatkin ovat kohdallaan, joten olisi kiva jos tuleva koti olisi kiinnostunut myös näyttelyistä.

Myös Caro on jälleen kerran käynyt treffeillä, nyt uuden poikaystävän luona. Aiemmat treffit eivät ole tuottaneet toivottua tulosta. Katsotaan tärppäsikö tällä kerralla! Myös kotona asuville tytöille odotellaan juoksuja ja toiveissa on useammat pennut syksyllä/talvella.

Kevään ja kesän aikana olemma käyneet useammassa näyttelyssä pentu- ja nuortenluokassa Luna-tyttösen kanssa. Se on varsin lupaava nuori neiti ja hyvien arvostelujen lisäksi tuloksena on ollut muutama tuomarin paras tulos eli varsin kivasti on myös näyttelyrintamalla sujunut.

Harald-pentu muutti viikonloppuna uuteen kotiin ja Dahlia-emo palasi sijoituskotiin, joten meillä on huomattavasti rauhallisempaa. Vaikka tällä kertaa oli vain yksi pentu, oli Harald sitäkin vauhdikkaampi ;)

Muutamia näyttelyjä on myös käyty Etnan kanssa ja kivasti on jo 5. luokan sertejä saatu kasaan. Seuraavat näyttelysuunnitelmat ovatkin sitten Luna-pennun kanssa. Eli maaliskuun lopussa Jyväskylään ja sitten huhtikuussa Turkuun.

Pentusuunnitelmia on useampia, mutta tytöt eivät ole tähän mennessä olleet samaa mieltä kanssani. Eli juoksuja odotellaan tytöille, jotta saadaan niitä astutettua. Aava ja Ravenna astutetaan heti kun vaan mahdollista ja todennäköisesti myös Hilma vielä kevään aikana.

Lolan pennut täyttivät jo 10 viikkoa ja kasvavat hurjaa vauhtia. Kaikki pennut ovat varattuja. Ruskeanaamiotyttö Gurnica "Luna" menee sijoitukseen ystäväni Tiinan perheeseen :)

Dahlian pentu Harald on sininaamiopoika, jolla tuntuu jo nyt viiden viikon iässä riittävän vauhtia. Tyypiltään se on tosi lupaava, mutta valitettavasti valkoista on liikaa, joten näyttelyihin tästä pojasta ei ole. Siksi se etsii lemmikkikotia. Luonteeltaan tosiaan vilkas ja seurallinen kullanmuru!

Valitettavasti Caro ei ollut vieläkään tiineenä ja siksi vaihdoimme sulhasta. Eli treffeillä on jälleen käyty ja nyt pidämme peukut ja varpaat ristissä, että tulostakin saataisiin!

Lolan pennut kasvavat vauhdilla ja ovat jo kuuden viikon ikäisiä. Ruokia on maisteltu jo jonkin aikaa ja harjoiteltu hiekkalaatikolla käyntiä. Pennut ovat saaneet myös nimet. Ruskeanaamio tyttö on Guernica ja suklaatabbytyttö Goicea, punatabby poika on Gospic. Urospentu on varattavissa, samoin toinen tytöistä. Toinen jää omistukseeni, mutta vielä hivenen epävarmaa kumpi! Ruskealla tytöllä näyttäisi olevan myös sukat ja kiilat kohdallaan, vaaleammista väreistä en uskalla vielä sanoa. Tyypiltään näyttäisi olevan ihan kivan tyyppinen pentue.

 

Dahlia synnytti pitkän odotuksen jälkeen sektiolla lauantai-iltana 2.12 yhden uros pennun. Alkuvaikauksien jälkeen Dahlia alkoi hienosti hoitaa pentuaan. Väri on vielä tässä vaiheessa hiukan auki. Jotakin tummaa korvissa kuitenkin jo näkyy...

 

Caro on käynyt uudemman kerran treffeillä Elviksen luona ja näyttäisi olevan tiineenä. Pentuja odotetaan syntyväksi tammikuun alkupuolella. Tämä pentue tulee syntymään ja kasvamaan sioituskodissa Luvialla.

 

Kiimoja odotellaan myös Ravennalle ja Aavalle. Eli heti kun tytöille sopii, ne pääsevät myös treffeille! Joten uudelle vuodelle toivotaan pentuonnea!