Kissalan kuulumisia

Harald-pentu muutti viikonloppuna uuteen kotiin ja Dahlia-emo palasi sijoituskotiin, joten meillä on huomattavasti rauhallisempaa. Vaikka tällä kertaa oli vain yksi pentu, oli Harald sitäkin vauhdikkaampi ;)

Muutamia näyttelyjä on myös käyty Etnan kanssa ja kivasti on jo 5. luokan sertejä saatu kasaan. Seuraavat näyttelysuunnitelmat ovatkin sitten Luna-pennun kanssa. Eli maaliskuun lopussa Jyväskylään ja sitten huhtikuussa Turkuun.

Pentusuunnitelmia on useampia, mutta tytöt eivät ole tähän mennessä olleet samaa mieltä kanssani. Eli juoksuja odotellaan tytöille, jotta saadaan niitä astutettua. Aava ja Ravenna astutetaan heti kun vaan mahdollista ja todennäköisesti myös Hilma vielä kevään aikana.

Lolan pennut täyttivät jo 10 viikkoa ja kasvavat hurjaa vauhtia. Kaikki pennut ovat varattuja. Ruskeanaamiotyttö Gurnica "Luna" menee sijoitukseen ystäväni Tiinan perheeseen :)

Dahlian pentu Harald on sininaamiopoika, jolla tuntuu jo nyt viiden viikon iässä riittävän vauhtia. Tyypiltään se on tosi lupaava, mutta valitettavasti valkoista on liikaa, joten näyttelyihin tästä pojasta ei ole. Siksi se etsii lemmikkikotia. Luonteeltaan tosiaan vilkas ja seurallinen kullanmuru!

Valitettavasti Caro ei ollut vieläkään tiineenä ja siksi vaihdoimme sulhasta. Eli treffeillä on jälleen käyty ja nyt pidämme peukut ja varpaat ristissä, että tulostakin saataisiin!

Lolan pennut kasvavat vauhdilla ja ovat jo kuuden viikon ikäisiä. Ruokia on maisteltu jo jonkin aikaa ja harjoiteltu hiekkalaatikolla käyntiä. Pennut ovat saaneet myös nimet. Ruskeanaamio tyttö on Guernica ja suklaatabbytyttö Goicea, punatabby poika on Gospic. Urospentu on varattavissa, samoin toinen tytöistä. Toinen jää omistukseeni, mutta vielä hivenen epävarmaa kumpi! Ruskealla tytöllä näyttäisi olevan myös sukat ja kiilat kohdallaan, vaaleammista väreistä en uskalla vielä sanoa. Tyypiltään näyttäisi olevan ihan kivan tyyppinen pentue.

 

Dahlia synnytti pitkän odotuksen jälkeen sektiolla lauantai-iltana 2.12 yhden uros pennun. Alkuvaikauksien jälkeen Dahlia alkoi hienosti hoitaa pentuaan. Väri on vielä tässä vaiheessa hiukan auki. Jotakin tummaa korvissa kuitenkin jo näkyy...

 

Caro on käynyt uudemman kerran treffeillä Elviksen luona ja näyttäisi olevan tiineenä. Pentuja odotetaan syntyväksi tammikuun alkupuolella. Tämä pentue tulee syntymään ja kasvamaan sioituskodissa Luvialla.

 

Kiimoja odotellaan myös Ravennalle ja Aavalle. Eli heti kun tytöille sopii, ne pääsevät myös treffeille! Joten uudelle vuodelle toivotaan pentuonnea!

Lolan (Lofanna Caribia) pennut syntyivät vihdoin pitkän (ja vielä pidemmältä tuntuneen :) ) odotuksen jälkeen 26.10.17. Kolme pentua syntyi sektiolla. Onneksi emo ja pennut voivat hyvin! Pennuista yksi uros ja kaksi naarasta. Nyt odotetaan innolla pentujen kasvua ja kehitystä sekä tietenkin jännätään värejä!

Tälle syksylle onkin runsaasti pentusuunnitelmia. Tytöt ovat olleet vähän eri mieltä suunnitelmistani eikä pentuja keväällä saatu, mutta nyt uusia yrityksiä. Lola (Lofanna Caribia) on astutettu Scottella ja pentuja odotetaan lokakuun loppupuolella. Pennut tulevat syntymään ja kasvamaan sijoituskodissa Tampereella.

Treffeillä ovat käyneet lisäksi Ravenna, Caro ja nyt parhaillaan vielä Dahlia. Nyt siis jännät paikat ja odotellaan tuottivatko treffit toivotun tuloksen. Caron pennut tulevat syntymään ja kasvamaan sijoituskodissa Luvialla.