Kissalan kuulumisia

Meillä odotetaan pentuja marraskuun loppupuolella! Lunastimme alkuvuodesta kasvattajaystäväni Merjan kanssa yhteisesti aikuisen naaraan Hermine vom Stern Regularin eli Hilden. Hildellä oli jo kesällä pentue,  joka rekisteröitiin Merjan Demian-kissalaan ja nyt näyttäisi siltä, että Hilde saa pentuja jälleen eli saamme myös Lofanna-pentueen. Hilde asustaa toistaiseksi kissalassani ja on sopeutunut hyvin muuhun joukkoon.

Syksyn mittaan on käyty Aavan kanssa muutamissa näyttelyissä ja kerätty 5-luokan sertejä siten, että enää puuttuu yksi seuraavasta tittelistä. Syksyn Pirokissa nähtiin myös ensimmäisen kerran Lofanna kasvattajaluokka, josta olen ylpeä, koska pentueita on vasta yhteensä 3. Kasvattajaluokassa nähtiin Aava, Bravuria, Bravissimo, Caribia ja California.

Myös kollipojat ovat kasvaneet. Loppuvuodesta Suomeen tulleet yhteisomistuspojat Greger ja Faust ovat treffailleet ensimmäisiä tyttöystäviään, samoin kasvattini Bravuria "Kreivi" ja Bravissimo "Timantti". Komea Bravissimo SBI e21 (kuvassa) on käytettävissä siitokseen parille sopivalle naaraalle.