Kissalan kuulumisia

Caro (Lofanna Carolifornia) synnytti joulukuun 13. päivä kolme pentua. Synnytys sujui nopeasti ja Caro hoitaa pentujaan hienosti. Pennuista näyttäisi kaksi olevan uroksia ja yksi naaras, kaikki sinisiä (myös sinitabbyt mahdollisia). Pennut ovat varsin tyytyväisiä, nukkuvat vielä paljon ja vierailevat emon tissibaarissa. Nyt pikku hiljaa alkavat liikkua enemmän ja kohta meillä onkin vilskettä odotettavissa!

 

Myös Lola (Lofanna Caribia) vieraili joulun aikaan uroksen luona. Toivotaan, että treffit tuottivat tulosta ja saamme maaliskuun alussa lisää pikkubirmoja! Odotettavissa on varsin punavoittoista porukkaa eli pentujen mahdolliset värit ovat pojat punanaamio (mahdollisesti cremenaamio mikäli Lola kantaa diluutiota) ja tytöt puna- (/creme) tai kilpikonnanaamioita (f,g,h,j). Myös tabbynaamiot mahdollisia.

 

Ensi vuoden alussa on suunnitteilla myös joitakin näyttelyitä. Surokiin suuntaamme Etnan kanssa tammikuussa ja helmikuussa on vuorossa Satakissan näyttely, jonne mukaan lähtevät Etna ja Ravenna.

 

Hyvää uutta vuotta erityisesti kasvateilleni ja heidän omistajilleen sekä kaikille birmojen ystäville! toivottaa Lofanna-Kissala