Kissalan kuulumisia

J-pennut kasvavat sijoituskodissa ja ovat käyneet jo ensimmäisillä rokotuksilla. Pentueesta vielä vapaina ruskeatabbynaamio uros Jack ja kilpikonnatabbynaamio naaras Jackie. Molemmilla pienet värivirheet, minkä vuoksi etsivät lemmikkikotia. Touhukkaita ja suloisia pentuja, jotka ovat sijoituskodissa tottuneet niin toisiin kissoihin, koiraan kuin lapsiinkin.

 

Kotona olevat tytöt ovat käyneet treffeillä, mutta laihanpuoleisesti tulosta niistä saatu. Etna ja Aava odottavat seuraavaa kiimaa treffaillakseen uudelleen. Ravennan tiineydestä olen vielä epävarma ja pidän peukut ja varpaat ristissä, jotta saisimme pentuja. Mikäli suunnitelma toteutuu on tämä pentue yhteinen Lofanna, Raiskis ja Demian kissaloiden kanssa. Eli odotamme innolla saavamme uusia sukulinjoja yhteisestä tuontinaaraastamme. Myös Dahlia kävi juuri treffeillä upean sininaamiouroksen kanssa; tätäkin vielä muutamia viikkoa odotamme tuottivatko treffit toivotun tuloksen.

 

Ja vielä sokerina pohjalla näyttelyuutisia: Kävimme syyskuun lopussa Askolassa näyttelyssä. Kasvattamani ja omistamani pentu "Iiris" Lofanna Ifigeneia yllätti lauantaina olemalla näyttelyn BIS-pentu, mistä olen erittäin ylpeä! Sunnuntain tulos EX 1 ja hyvä arvostelu, eli olen oikein tyytyväinen Iiriksen näyttelyuran aloitukseen. Samassa näyttelyssä ensimmäistä kertaa pentuluokassa myös yhteisomistuksessa oleva tuontiuroksemme Deben Laty Mery. Myös Debenille hienot arvostelut ja su se oli VP ja TP, joten viikonlopun saldo kaiken kaikkiaan loistava!