Kissalan kuulumisia

Tämä on ollut varsin poikkeuksellinen kesä, kun koronapandemian vuoksi näyttelyt ovat olleet taolla. Siitä syystä aikaa on vietetty pääasiassa kotona. Onneksi on kuitenkin ollut pentuja ilahduttamssa päiviämme.

P-pennut syntyivät 27.5. Pitkän ja rankan synnytyksen päätteeksi menetimme kaksi pentua, mutta kolme pentua voivat hyvin ja täyttivät jo eilen 5 vk. Pennut siirtyivät kasvamaan sijoituskotiin Tiinan ja perheen hoitoon.

Pentueessa on kaksi ruskeatabbynaamio poikaa, "Taateli" ja "Viikuna". Toinen niistä etsii omaa lemmikkikotia. Toista haluan vielä jonkin aikaa "tarkkailla", olisiko se mahdollisesti sopiva näyttely- ja siitoskäyttöön. Mikäli kiinnostaa, kysy! Lisäksi pentueessa on hurmaava kilpikonnatabbynaamio tyttö, joka on saanut nimen "Kookos". Kookos on aina ensimmäisenä paikalla ja on todella rohkea pentu. Kookos jää Lofanna kissalan omistukseen. Viralliset nimet ovat vielä hieman hakusessa, vaihtoehtoja toki löytyy runsaasti.

Seuraavaa pentuetta odotamme syntyväksi heinäkuun puolen välin tienoilla. Tuleva mamma Iiris tulee viikonloppuna sijoituskodista meille synnytystä odottamaan. Laskettu aika on heinäuun puolen välin tienoilla. Jännitettävää siis taas riittää!